sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Cathing fire ja muuta sunnuntaista

L:

Sunnuntaita kaikille!:) Tai tarkemmin sanottuna sunnuntain loppua. Huomenna olisi taas paluu takaisin kouluun ja arkeen. 
    Tänään tuli herättyä aikaisin ja ensimmäiseksi suuntasin Heidin kanssa salille. Huonosti nukutun yön jälkeen ei treenimoti ollut huippulukemissa, mutta parempi silti tehdä jotain kun jäädä sängyn pohjalle makaamaan. Huomenna on vuorossa jalkapäivä, joka toivottavasti sujuu suuremalla innolla.:) 



Salin jälkeen menimme läheiseen rantaan kuvailemaan, mutta kuvamateriaalia ei erityisemmin syntynyt sillä A) mallit eivät satu olemaan kaikkein kuvauksellisinta sorttia B) järkkärini takkuilee joten tyydyimme IPhonen laatukameraan. 



Iltapäivällä suuntasimme juhlistamaan kaverimme synttäreitä elokuvan merkeissä. Käytiin katsomassa Nälkäpeli vihanliekit ja pakko sanoa, että oli paras leffa vähään aikaan! Helposti voisi katsoa uudestaan, suosittelen.:) Nyt täytyisi vain malttaa odottaa seuraavaa osaa. 





Eipä mulla tänään sen ihmeempiä, nyt yritän keskittyä toviksi läksyihin salaatin kera. Pahoitteluni kuvien kännykkälaadusta(sekä tekstin lyhyydestä) asia korjaantuu kunhan saan selvitettyä järkkärini ongelman ja raahattua sen korjaukseen. Öitä!:) 





1 kommentti:

  1. Jos kaipaat apua ulkoasun kanssa, käyhän tsekkaamassa uunituore blogini ja kommentoimassa mitä haluaisit oppia.

    www.ulkoasu-muokkauksia.blogspot.fi

    VastaaPoista